O nás

Jsme parta sportovních rybářů, které spojuje zájem o závodní lov ryb udicí se splávkem, tedy disciplínu, která se  nazývá LRU plavaná a nově jsme si od roku 2021 přidali k našim aktivitám i feeder.

V roce 2007 jsme ještě pod hlavičkou MO Brno 5 vyhráli druhou ligu LRU plavaná a postoupili do ligy první.

V roce 2009 jsme si založili vlastní RSK (Rybářský sportovní klub) a od tohoto roku jsme účastníkem nejvyšší soutěže v LRU plavaná v ČR již pod novým názvem Crazy Boys.  Toto jméno není náhodné, kdo nás zná, ten ví, že je to název velmi příznačný. Ano, jsme blázni do ryb a  hlavně do rybářských závodů . V našem týmu máme rádi legraci, a tak je kolem nás obvykle velmi veselo. Od počátku našeho vzniku  jsme navázali spolupráci s MO Hustopeče, která nás podporovala, a proto jsme se jmenovali  Rybářský spolek Crazy Boys Hustopeče.

V roce 2019 byla tato spolupráce ukončena a náš oficiální název je:

RS Crazy Boys Maver - MRS

Na závodech využíváme materiální  podporu zástupce firmy MAVER, distributora pro ČR a Slovensko, www.maver-fishing.cz .

Kvalitní rybářské náčiní této značky se stalo nedílnou součástí našich úspěchů.

Od začátku družstvo tvořili závodníci František Hanáček, Roman Foret a Petr Klásek. Poslední místo v družstvu se nám nedařilo dlouhodobě zaplnit a  vystřídalo se u nás několik závodníků. V roce 2015 se k nám přidal vynikající rybář Radek Hron a hned se to pozitivně odrazilo na celkových výsledcích družstva. Již první rok v této sestavě se nám podařilo vyhrát první ligu a ukončit tak mnohaletou dominanci družstva z Pardubic. Vítězství v 1.lize se nám v roce 2016 podařilo obhájit a po druhém místě v roce 2017  jsme následující rok  2018 vyhráli znovu.

Po dlouhém působení v našem družstvu se Roman Foret na konci sezony 2018 rozhodl změnit tým a jeho místo obsadil a novým členem družstva se stal Roman Pokorný ml., okamžitě zapadl do party a i díky jeho výborným výsledkům obhajujeme vítězství v 1.lize 2019.

Rok 2020 a 2021 je poznamenán nucenou přestávkou od ligových soutěží (opatření Covid 19).

Někdy v této době vznikl bláznivý nápad přidat k plavané i ligový feeder a pokusit se uspět i v pro nás nové disciplíně.

Ligovým soutěžím věnujeme maximální pozornost. Díky poctivé přípravě a nasazení všech členů družstva vyhráváme v roce 2021 s velkým náskokem  2.ligu sk.B- LRU feeder a postupujeme do 1. ligy. Termínový kalendář je nám nakloněn, a tak v roce 2022 můžeme odchytat 1.ligy v obou disciplínách s klasicky skromným cílem uspět co nejlépe v obou soutěžích.         

Dobrá věc se podařila a v sezóně 2022 se nám daří zvítězit v obou ligových disciplínách a  získáváme historicky první „DOUBLE“ v ČR.!

Sezóna 2022 se velmi výrazně zapsala do historie Crazy Boys, výsledkově patří k nejlepším a třešničkou na dortu v závěru sezóny je titul

Mistrů Republiky družstev ve feederu.                        

V plavané doplnili v tomto roce obvyklou sestavu výborný slovenský závodník, reprezentant a pohodový kluk Miroslav Santus a v jednom závodě Denis Secula, výborný závodník a náš kamarád z Francie. Na feeder jsme si vystačili v klasické sestavě  František Hanáček, Petr Klásek a Roman Pokorný ml. Na žádném závodě nechybí Michal Marek, výborný všestranný rybář s mnohaletými  zkušenostmi v soutěžích všech úrovní v roli trenéra, břehaře a servismena.

V roce 2011  jsme se stali vítězi Mezinárodního mistrovství Slovenska v Žilině a následně dosáhli několika medailových umístění na prestižních zahraničních závodech, např. Walterland Master v maďarském Szegedu.

Závodníci našeho družstva se pravidelně objevují  i v reprezentačním družstvu ČR, které dosahuje v posledních letech skvělých výsledků na ME, MS a MS klubů.

Všichni závodníci našeho družstva používají k lovu ryb  vybavení a výrobky zn. MAVER. Jsme přesvědčeni, že používání těchto špičkových produktů je nedílnou součástí našich výborných výsledků v závodech a dobré výsledky přinesou všem rybářům i při běžném rybolovu.

 

Prakticky na všech závodech, kterých se účastníme používáme splávky Crazy Boys, které si necháváme vyrábět na základě našich zkušeností a požadavků. Tyto splávky jsme během několika let dotáhli k dokonalosti. Jsou vynikající a jejich pestrá nabídka pokrývá většinu z možných potřeb rybářů lovících na plavanou.

1.liga LRU-plavaná
(od r.2021 feeder)
2022

1.místo plavaná

1.místo feeder

2019

1. místo

2018

1. místo

2017

1. místo

2016

1. místo

2015

1. míst

2013

2. místo

2011

2. místo

MeMiČR
2022

3. místo

2017

2. místo

2015

2. místo

2013

3. místo

2011

2. místo

2009

1. místo

Sledujte nás na Facebooku

Nákupní košík